Forside 9 SOV GODT 9 Sov godt med natur latex

Sov godt med natur latex

Naturlig |  Åndbar |  Ventilerende |  Holdbar  

Latex er et naturmateriale, tappet og udvundet af saften fra gummitræer, hvor efter det bruges til at fremstille kvalitetsskum. Træerne tappes år efter år. 

Latex er særdeles fleksibel og elastisk, som giver en fantastisk sovekomfort og støtte. Den former sig efter kroppen og giver optimal støtte, der hvor du mest har brug for det – din nakke, skuldre, ryg og hofter. Latexen giver ikke efter, men derimod skubber tilbage mod kroppen hvor belastningen er størst. Du vil opleve, at du nemt kan skifte sovestilling samtidigt med at den støtter dine primære trykpunkter, uanset hvordan du ligger. Den høje elasticitet gør også, at latexen holder på formen og vender øjeblikkeligt tilbage til sin oprindelig form selv efter hårde tryk.

Latex-skum har en meget luftig struktur og er konstrueret med små ventilerende huller, som giver en høj åndbarhed. Et rigtigt godt egenskab når det kommer til madrasser – det er behagelig at sove på, selv når der er varmt.

 

 

PERSEUS Multi Ergo pude med latexkerne

PERSEUS multipude er en ergonomisk hovedpude med mange anvendelsesmuligheder. Puden har en kerne i naturlig talalay latex. Latex er elastisk og tilpasser sig efter dit hoved og din nakke for optimal støtte. Latexkernen har en lav og en høj side. Sover du på siden, kan du have fordel af den høje side og sover du på ryggen, kan det være optimalt med den lave side.

De yderste kamre er fyldt med fine og bløde fiberdun, hvor det ene kammer har et let lag af fiberdun og det andet er mere voluminøs. Således kan du selv justere komfortniveauet. Latexkernen kan nemt tages ud hvis du ønsker en let og blød fiberpude.

Betrækket er fremstillet af 100% bomuld og er forsynet med lynlås.

PERSEUS er designet til at du selv skaber den støtte og komfort, som passer til dit behov. Med eller uden kerne i midten, lav eller høj pude, blød eller hård. Så er du garanteret en god nattesøvn.

Puden er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for, at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer.

Pude med latexkerne Perseus fra Night & Day
Pude med latexkerne Perseus fra Night & Day
 • Ergonomisk pude
 • Natur latexkerne
 • Individuel komfortniveau
 • Justerbar højde

PERSEUS Latex topmadras

Opnå en effektiv trykaflastning og optimal komfort mens du sover. PERSEUS er en ergonomisk, støttende og blød topmadras, fremstillet med 5 cm Talalay natur latexkerne.

Latexen er meget fleksibel og har en fantastisk evne til at tilpasse sig din krop og støtte alle kroppens trykpunkter. Dens elasticitet gør, at du ikke synker ned i madrassen, men derimod giver latexen et let tryk, der hjælper med at støtte din krop i en anatomisk korrekt position, hvor din nakke, skuldre, ryg og hofter ligger i en lige position. Latexen rejser sig til sin oprindelige form i det øjeblik, du skifter sovestilling og dermed sørger hele tiden for en god liggekomfort.

Med PERSESUS vil du også opleve en topmadras som har en høj åndbarhed takket være dens luftige struktur af mange små ventilerende huller. Det hjælper med at holde en behagelig temperatur natten igennem, så du ikke får det for varmt når du sover. 

Betrækket er fremstillet af polyester i en lækker og blød jacquard med sølvtråde, som virker antibakterielt. Derudover har betrækket også fået en naturlig Greenfirst antimidebehandling, der virker afvisende overfor husstøvmider. For optimal hygiejne er betrækket aftageligt og vaskbart ved 40 grader. Der er anti-slip i bunden, der sikrer, at topmadrassen bliver på sin plads. Vi anbefaler at anvende en rullemadras til at beskytte og forlænge levetiden af topmadrassen.

Topmadrassen er Oeko-tex certificeret som er din garanti for, at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer.

Latex topmadras Perseus fra Night & Day
Latex topmadras Perseus fra Night & Day
 • Natur latexkerne
 • Støttende og blød
 • Åndbar og ventilerende
 • Greenfirst antimidebehandling
 • Betræk med sølvtråde

LEONIS madras med latex

LEONIS madras fra Night & Day er en kombineret madras med natur latex og skum.

Madrassens ene side består af 5 cm naturlig Talalay latex, som tilpasser sig din krop, så du kan sove behageligt uanset kropsform og sovestilling. Latexen har en høj grad af elasticitet, der gør at madrassen presser tilbage mod kroppen og dermed giver støtte til alle kroppens trykpunkter. Det naturlige materiale er også særdeles åndbart og ventilerende. For en mere fast komfort, kan du vælge den anden side bestående af 15cm 28kg/m3 skum.

Betrækket er fremstillet af polyester i en lækker og blød jacquard med sølvtråde, som virker antibakterielt. Derudover har betrækket også fået en naturlig Greenfirst antimidebehandling, der virker afvisende overfor husstøvmider. For optimal hygiejne er betrækket aftageligt og vaskbart ved 40 grader. Anti-slip i bunden.

Vi anbefaler at anvende en rullemadras til at beskytte madrassen.

Madrassen er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for, at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer.

Latex madras Leonis fra Night & Day
Latex madras Leonis fra Night & Day
 • Kombineret naturlatex og skum
 • Støtter kroppen
 • Vendbar
 • Greenfirst antimidebehandling
 • Betræk med sølvtråde
Latex madrasser fra Night & Day