Forside 9 SOV GODT 9 Madrasser fra Night & Day

Den gode nattesøvn starter med en god madras

Madrasser fås med forskellig fyld og forskellige hårdhedsgrader. Komfort handler om personlige præferencer, så det vigtigste er at huske, at madrassen skal give komfort og støtte, så din rygsøjle holdes i en neutral position, så alle dine muskler kan slappe af når du sover. Derfor vil følelsen af blødhed og hårdhed være forskellig fra person til person.

Din liggeposition har også indflydelse, da madrassen skal give dig støtte, der hvor trykket ligger – både når du sover på siden og på ryggen. Hvis madrassen er for blød, så vil du synke for meget ned og dermed kan kroppen ikke holde sin neutrale position. Er madrassen for fast, kan det resultere i ømhed og smerter. Så husk altid, at madrassen skal støtte dit hoved, nakke, skuldre, ryg og lænden for en god og uafbrudt nattesøvn.

Sov godt med madrasser fra Night & Day

 

CORVUS – Madras med koldskum
CORVUS er en fast og støttende koldskumsmadras med lang holdbarhed takket være dens vægt på 30 kg/m3. Madrassen passer godt i en sengeramme og er ideel til brug i sommerhus eller som gæsteseng.

TAURUS – Kombineret madras med skum og memory foam
Denne TAURUS kombi-madras er ideel for børn, hvor den ene side er fremstillet af 25kg/m3 almindeligt skum for en blødere sovefornemmelse. Den anden side består af memory foam – et trykaflastende viskoelastisk materiale, der former sig efter kroppens vægt og giver en god støtte og komfort hele natten. 

Memory foam former sig efter din krop

Memory foam er et trykaflastende viskoelastisk materiale, der former sig efter kroppens vægt. Det er ideelt for mennesker med nakke- eller rygproblemer, da ledene får lov at ligge i deres naturlige stilling, og således undgår at skabe spændinger. Derved opnår man den bedste søvnkomfort i form af en uforstyrret og dyb søvn.

Skummadras Night & Day
Skummadras Night & Day

Madrasbetræk

Madrasserne er beklædt med et vår i jacquard af 100% polyester på begge sider for en blød og behagelig komfort. Der er integreret mesh i siderne, som er et åndbart materiale, der sikrer optimal luftcirkulation og forlænger madrassens levetid.

Betrækket er aftageligt og vaskbart på 40 grader. Tørretubles på lav temperatur.

Efter åbning, skal madrassen stå på højkant i 48 timer til udluftning og for at rette sig til dens optimale form.