Forside 9 SOV GODT

Sov godt

En god dyne er vigtig for din nattesøvn og dit velvære. Så hvad er en god dyne? Her guider vi dig til de forskellige typer, så du kan vælge netop den dyne, der passer til dig og dine behov.

Dyner fra ARCTIC

Hvornår en dyne skal udskiftes, hvor ofte den skal vaskes eller luftes, afhænger af dig og dine sovevaner. Følg altid anvisningen på vaskemærket…

ARCTIC pude

En pudes primære og vigtigste funktion er at støtte dig gennem natten. Den rigtige hovedpude skal holde dit hoved, nakke og rygsøjle i en naturlig position. Læs hele guiden her

Bomuld

Egenskaberne ved et sengesæt er meget vigtige, da det gerne skal skabe ren afslapning hver nat. Bomuld er et naturmateriale, der giver et særdeles blødt, glansfuldt og smidigt sengesæt med lang holdbarhed.

Opal sengesæt fra Night & Day

Vi kender alle sammen den skønne følelse af at kravle under dynen i nyvasket sengetøj.

Her finder du gode råd og tips til, hvordan du bedst passer på dit sengesæt for et godt sovemiljø. 

Sov godt

En god nattesøvn giver os energi til den kommende dag, men er også livsnødvendig for vores helbred. Om du sover godt og nok er meget individuelt, men her guider vi dig til nogle rutiner, der kan give dig en bedre nattesøvn.

Boligtekstiler fra ARCTIC & Nordisk Tekstil

Vi tilbringer rigtig mange timer i sengen, og derfor er komforten i soveværelset vigtigere end noget andet sted i hjemmet. Red din seng med tekstiler fra ARCTIC, Nordisk Tekstil og Night & Day

Skummadras fra Night & Day

Komfort handler om personlige præferencer, så det vigtigste er at huske, at madrassen skal give komfort og støtte, så din rygsøjle holdes i en neutral position, så alle dine muskler kan slappe af når du sover. 

Latex madrasser fra Night & Day

Latex er særdeles fleksibel og elastisk, som giver en fantastisk sovekomfort og støtte. Den former sig efter kroppen og giver optimal støtte, der hvor du mest har brug for det – din nakke, skuldre, ryg og hofter.