Sengesæt

 

På denne side finder du alle sengesæt – i alle designs og alle farver. Vi fremstiller udelukkende sengesæt i naturmaterialer – typisk i 100% bomuld, og altid med den internationale Oeko-Tex mærkning.

Tekstilerne er vævet med afsæt i de klassiske teknikker, som eksempelvis Jacquard-vævning, Satin-vævning og Percale-vævning – og dermed får du den bedste soveoplevelse

 

Klassiske sengesæt

 

 

Trend sengesæt

 

 

Baby/junior sengesæt

 

 

Hovedpudebetræk

 

Rig på erfaring

Gennem mere end 30 år har ARCTIC produceret et bredt sortiment af tekstiler til boligen – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med produkterne endnu bedre. Når du køber et ARCTIC produkt, er du sikker på, at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder – såvel miljømæssige som sociale. Alle produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnfør gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt dit nye sengesæt, er det er god idé at blive klogere på hvordan det vedligeholdes. Generelt for vores produkter er, at de produceres af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt dit nye sengesæt.