Forside 9 Sengesæt

Sengesæt

Vores sengetøjskollektion forener de nordiske traditioner med et moderne og kunstnerisk udtryk, med udgangspunkt i det simple, minimalistiske skandinaviske look. Det nordisk inspirerede look lægger også vægt på jordnære farver med skønne detaljer, der gør indretningen i soveværelset indbydende og hyggelig.

Klassiske sengesæt

Trend sengesæt

Baby/junior sengesæt

Ren afslapning hver nat

Egenskaberne ved et sengesæt er meget vigtige, da det gerne skal skabe ren afslapning hver nat. Sengesættene er fremstillet af 100% bomuld, som er et naturmateriale. Bomuld foretrækkes af mange, da det giver et særdeles blødt, glansfuldt og smidigt tekstil med lang holdbarhed.

Sengesæt fra Night & Day og Nordisk Tekstil kan fås i følgende kvaliteter:

Renforcé – en god lærredsvævning af 100% bomuld vævet af tynde garner og med normal garntæthed, hvilket gør tekstilet blødt og slidstærkt.
Satin – satinvævning af 100% bomuld vævet af merceriserede, ekstra tynde garner og med særdeles stor garntæthed. Det giver et særdeles blødt, glansfuldt og smidigt tekstil med lang holdbarhed.
Jacquard – Jacquardvævningen benyttes, når der i selve vævningen skal fremstå et mønster.

Alle sengesæt er Oeko-Tex Standard 100 mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnfør gældende internationale standarder.