Specialpuder

 

På denne side finder du vores specielle puder. Vi stræber altid efter at skabe den bedste soveoplevelse, og derfor producerer vi også puder til specielle behov og præferencer. Klik ind på det det enkelte produkt og se hvordan læs mere. 

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af puder – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber en af vores puder, er du sikker på at den er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder

 

Vedligholdelse

Når du har valgt din nye pude, er det er god idé at blive klogere på vedligholdelse af puden. Nogle puder skal helst vaskes jævnligt, og andre bør bare luftes og rystes. Generelt for vores puder er, at de fremstilles af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt din nye pude.