Naturfyldspuder

 

I vores sortiment af naturfyldspuder finder du mange forskellige pudetyper. Til forskel fra dynen, er hovedpuden ikke designet til at holde dig varm. Derfor bør du fokusere på at finde en hovedpude som føles behagelig, komfortabel og ergonomisk passende – Kun til dig.

Når du skal vælge den rette pude, så skal du være opmærksom på, at puden tilpasses din krop og at den giver dig den nødvendige støtte uanset om du sover på ryggen, siden eller maven.

Puder med naturfyld indeholder et godt mix af dun og fjer, så du får en god støtte og dermed en god nattesøvn.

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af puder – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber en af vores puder, er du sikker på at den er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder

 

Vedligholdelse

Når du har valgt din nye pude, er det er god idé at blive klogere på vedligholdelse af puden. Nogle puder skal helst vaskes jævnligt, og andre bør bare luftes og rystes. Generelt for vores puder er, at de fremstilles af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt din nye pude.