Forside 9 Om os

Om ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

ARCTIC er en dansk familievirksomhed etableret i 1987 af Herluf Brodersen. Som én af de første danske dyne- og pudeproducenter flyttede vi i 1990 produktionen til Kina. I dag foregår produktionen fortsat i Kina, og siden 2000 producerer vi også i Baltikum.

Hos ARCTIC tilbyder vi et bredt udvalg af soveværelsesprodukter, der hjælper dig på vej mod den bedste søvn.

Ud over egne produkter har vi ejerskab over de anerkendte kollektioner og brands, Night & Day og Nordisk Tekstil. Sidstnævnte, som har rødder helt tilbage til 1874, opkøbte vi i 2011. Siden 1874 har Nordisk Tekstil udviklet sig til noget af en historisk tekstilvirksomhed, og vi er naturligvis stolte ejere af et traditionsrigt brand som dette.

Hos ARCTIC arbejder vi ud fra vores kerneværdi om at være tillidsfulde. Vi sætter en ære i altid at levere varer i den rigtige kvalitet, på rette sted og indenfor aftalte tidsramme.

Vi samarbejder med producenter i Indien, Bangladesh, Pakistan, Kina, Litauen og Portugal. I bestræbelserne på at sikre at ARCTIC og Nordisk Tekstil lever op til branchens krav og internationale standarder, besøger vi løbende vores produktionsfabrikker og underleverandører.

 

Idégrundlag

ARCTIC drives som en selvstændig og familieejet virksomhed. Vores mål er at sælge tekstiler efter kundens behov, afhængigt af pris og kvalitet baseret på ærlighed, tillid og loyalitet.

 

Vision

Gennem fremdrift og innovation vil ARCTIC være den bedste leverandør i Skandinavien inden for salg og udvikling af boligtekstiler.

Mission

ARCTIC a/s fokuserer på salg af boligtekstiler i flere forskellige kvaliteter og prisklasser alt efter kunders behov. Vi lægger vægt på god service og tilfredse kunder samt en god arbejdsplads for vores medarbejdere.

Vi tilstræber at være den foretrukne samarbejdspartner for vores leverandører, som er udvalgt efter:

  • Troværdighed
  • Loyalitet
  • Leveringsevne
  • Pris og kvalitet
  • Ansvarlighed overfor miljø, mennesker og dyrevelfærd
Vi Støtter Kræftensbekæmpelse