Night & Day

 

Hos Night & Day har vi produceret tekstilvarer siden 70’erne. Med udgangspunkt i gode kvaliteter og nytænkende designs, har vi i dag opnået et bredt sortiment  af anerkendte produkter, som sælges internationalt. Foruden kvalitet og design, er Night & Day din garanti for varer produceret med omtanke – og derfor er alle vores produkter mærket med både BSCI- og Oeko-Tex certifikater. I sortimentet under Night & Day finder du sengesæt, puder, dyner, håndklæder og meget mere.

Rig på erfaring

ARCTIC har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af dyner, puder og sengetøj – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt dit nye ARCTIC-produkt, er det en god idé at blive klogere på hvordan det vedligeholdes. Generelt for vores produkter er, at de produceres af gode materialer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor, at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide, når du har valgt dit nye produkt.