FABULOUS

 

Navnet Fabulous er din garanti for eksklusive produkter, af højeste kvalitet. I vores sortiment findes eksklusivt fyld, såsom andedun, moskusdun, gåsedun og sibiriske dun. Med denne eksklusive kvalitet vil du opleve dyner og puder som foruden en lang levetid, kan give dig en soveoplevelse på 1. klasse.

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af dyner – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt dit nye Arctic-produkt, er det en god idé at blive klogere på hvordan det vedligeholdes. Generelt for vores produkter er, at de produceres af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt dit nye produkt.