Anylett

 

Anylett er den gode løsning for dig som har et anderledes dynebehov, i forhold til almindelige naturfyldsdyner. Anyletts sortiment er uden naturfyld, og istedet  med fiberfyld som hulfiber og blæsefiber – som gør produkterne egnede i specielle forhold. Fiberfyldet betyder at der hverken kan være husstøvmider eller fugt i dynen – og derfor anbefales fiberdyner eksempelvis til allergikere, eller til brug i sommerhuse hvor der kan være fugtigt. 

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af dyner – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt dit nye Anylett-produkt, er det er god idé at blive klogere på hvordan det vedligeholdes. Generelt for vores produkter er, at de produceres af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt dit nye produkt.