Forside 9 Lagner

Lagner

God nattesøvn forudsætter et lagen i høj kvalitet og god komfort. Vores lagen sortiment er fremstillet af 100% bomuld – naturlig, blød, behagelig mod huden og åndbar. Bomuld er også et slidstærkt og holdbart materiale, der tåler daglig brug. Hos ARCTIC & Nordisk Tekstil finder du et bredt udvalg af lagner, der fås i følgende kvaliteter: satin, percale og jersey.

SATIN – EKSKLUSIV MED EN GLAT OG BLANK OVERFLADE

Lagner i satin er vævet af ekstra fine garner og med særdeles stor garntæthed. Det giver et helt utroligt blødt og glansfuldt tekstil med lang holdbarhed. Et satinlagen fra Night & Day er luksus for din seng – den glatte og blanke overflade giver et elegant og eksklusivt look. Satin har færre bindingspunkter i vævningen end percale, hvilket gør den lunere. Kombineret med en høj sovekomfort, får du en silkeblød fornemmelse hele året rundt.

PERCALE – SLIDSTÆRKT OG BEHAGELIGT MED ET LUKSURIØST MAT LOOK

Lagner i percale er vævet af fine bomuldsgarner, som giver et blødt lagen med god slidstyrke. Det holder sin facon vask efter vask. Percale er en lærredsbinding med ekstra mange tråde, som gør lagnet meget holdbar, let og åndbar. Sammenlignet med satin, har percale en mere kølende overflade. Derudover er percale kendt for sin matte finish og sit eksklusive udtryk.

JERSEY – BLØDT OG BEHAGELIGT

Et stræklagen i jersey er tætstrikket af tynde garner i 100% bomuld, hvilket giver et meget blødt lagen, med en særdeles god strækevne og høj slidstyrke. Det er blødt mod huden og komfortabelt at ligge på. Den høje vægt (gsm) er sammen med trådtykkelsen et udtryk for, hvor tæt jerseyen er strikket og deraf hvor godt den holder sin facon i brug og efter vask.

Uanset om du har en almindelig seng, en trekvartseng eller en dobbeltseng, kan du finde det perfekte lagen: 
Boxlagner anvendes til box – og springmadrasser. Der er elastik rundt i kanten, så man nemt kan trække lagnet på plads. Kuvertlagner anvendes til topmadrasser. Glatte lagner anvendes til en traditionel madras, der er placeret i en sengeramme. Her foldes lagenet ind under madrassen. Splitlagen er et kuvertlagen, der passer til topmadrasser på en elevationsseng med 1 eller 2 splitter (dvs. at der er skåret en slis i hoved og/eller fodenden).