Lagner

 

På denne side finder du hele vores udvalg i lagner. Vi har gennem 30 år beskæftiget os med tekstiler til soveværelset og har produkter til alle behov.

Herunder kan du derfor finde det lagen, du har behov for. Uanset om du har en almindelig seng, en trekvartseng eller en dobbeltseng, kan du finde det perfekte lagen:

Glatte lagner: anvendes til en traditionel madras, der er placeret i en sengeramme. Her kan lagen som regel foldes ind under madrassen. Fås i bomuld og satin.
Boxlagner: faconlagner i enten jersey, satin eller bomuld. Anvendes til box – og springmadrasser. Der er elastik rundt i kanten, så man nemt kan trække lagnet på plads.
Kuvertlagner: anvendes til topmadrasser. Fås både i bomuld og satin.
Splitlagen: et kuvertlagen, der passer til topmadrasser på en elevationsseng med 1 eller 2 splitter (dvs. at der er skåret en slis i hoved og/eller fodenden). Fås i satin.

Alle vores lagner fremstilles i i overenstemmelse med gældende BSCI-standarder, samt den internationale Oeko-Tex standard.

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af dyner – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.