Håndklæder

 

Vi har designet en bred kollektion af bløde håndklæder i 100% bomuld. Alle vores håndklæder er testet i forhold holdbarhed, blødhed og absorberingsevne – for at sikre dig den bedste oplevelse. Yderligere er alle vores håndklæder fremstillet i overenstemmelse med Oeko-Tex og BSCI-certificeringernes internationale krav og standarder. 

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af tekstiler til boligen – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter, endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder – både miljømæssige og sociale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt dit nye sengesæt, er det er god idé at blive klogere på hvordan det vedligeholdes. Generelt for vores produkter er, at de produceres af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt dit nye sengesæt.