Søg…

Night & Day

 

Hos Night & Day har vi produceret tekstilvarer siden 70’erne. Med udgangspunkt i gode kvaliteter og nytænkende design, har vi i dag opnået et bredt sortiment  af anerkendte produkter, som sælges internationalt. Foruden kvalitet og design, er Night & Day din garanti for varer produceret med omtanke – og derfor er alle vores produkter mærket med både BSCI- og Oeko-Tex certifikater.

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af dyner – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt dit nye Arctic-produkt, er det en god idé at blive klogere på hvordan det vedligeholdes. Generelt for vores produkter er, at de produceres af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt dit nye produkt.