Søg…

Nordisk Tekstil

 

Nordisk Tekstil har rødder helt tilbage til 1874, hvor virksomheden startede som en væveri i Odense. Nordisk tekstil bygger således på en lang tradition med produktion af tekstilvarer. I kraft af vores historie indeholder vores sortiment både klassiske og gennemprøvede designs, men også nye designs som altid forholder sig til nye trends og tendenser.

 

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af dyner – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt dit nye Nordisk Tekstil-produkt, er det en god idé at blive klogere på hvordan det vedligeholdes. Generelt for vores produkter er, at de produceres af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt dit nye produkt.