Søg…

ARCTIC

 

Arctic er dansk familievirksomhed, placeret i hjertet af Danmark, i Middelfart på Fyn. Arctic har eksisteret i mere end 30 år, og idag finder man både anden, og tredje generation i virksomheden. I Arctic tilbyder vi bredt sortiment af tekstilvarer til hjemmet, og vi fokuserer hver dag på at tilbyde de flotteste designs, i de bedste kvaliteter.

Når du køber et Arctic-produkt kan du altid være sikker på, at det er produceret med respekt for samfundet og miljøet. Alle vores produkter er BSCI-certificerede og Oeko-Tex mærkede – begge er internationale fællesstandarder, som årligt opdateres.

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af dyner – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt dit nye Arctic-produkt, er det er god idé at blive klogere på hvordan det vedligeholdes. Generelt for vores produkter er, at de produceres af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt dit nye produkt.