Forside 9 Dyner 9 Silkedyner

Silkedyner

Silke er et 100% naturprodukt, som er allergivenligt, temperaturregulerende og åndbart. Den anvendes i fremstillingen af de fineste og mest eksklusive tekstiler, der giver dig en soveoplevelse på 1. klasse. Silke holder på varmen når det er koldt, og virker afkølende når det er varmt. Således holdes kroppens temperatur på et jævnt niveau og du opnår en mere behagelig søvn.

SOMMERDYNER

Silkedyner – en luksuriøs soveoplevelse

Isolerende  |  Åndbar  |  Temperaturregulerende  |  Fugttransporterende  |  Allergivenlig  |  Antibakteriel

Dyner lavet af silke giver en luksuriøs følelse. Silke er et 100% naturprodukt, som er allergivenligt, temperaturregulerende og åndbart. Silke fås i forskellige kvaliteter, men til dynefyld bruges der primært Mulberry silke, også kaldet morbærsilke, som er den bedste og fineste silkekvalitet. Fibrene er lange, glansfulde og slidstærke.

Silke er et naturlig protein fiber, hvis tråde bliver udvundet fra kokoner, som sommerfuglelarver spinder omkring sig. De lever af bladene fra morbærtræer, hvilket er grunden til dens navn.

Fremstillingen af silkedyner er ret anderledes end traditionelle dyner, da der bliver lagt lange lag af silkefibre ovenpå hinanden. Processen fortsætter indtil man når den ønskede vægt. Silkelagene danner et specielt mønster, som er nøglen til den varmeregulerende funktion, som silke er så kendt for, da lagene tillader varmen at forlade dynen. Det resulterer i en behagelig søvn, fordi kropstemperaturen holdes mere konstant natten igennem. Udover at de regulerer temperaturen, har silke også evne til at absorbere fugt og transportere varmen, så du kan sove tørt og behageligt.

En silkedyne er tyndere end dyner med dun og fjer, men du kan med fordel sove med silkedyner både sommer og vinter. De temperaturregulerende egenskaber har også den fordel, at silke holder på varmen når det er koldt, og virker afkølende når det er varmt. Alt sammen medvirkende til en komfortabel nattesøvn.

Silke er ligeledes naturligt antibakteriel da husstøvmider og skimmelsvamp ikke trives i silke. Derfor er vores produkter yderst velegnede til personer med allergi.