Silkedyner

Silke er et 100% naturprodukt som anvendes i fremstillingen af de fineste og mest eksklusive tekstiler, verden over. Vores silkedyner er en serie af kvalitetsprodukter, som giver dig en soveoplevelse på 1. klasse – samtidig med, at du får fuldt udbytte af silkens gode egenskaber.

En silkedyne lægger sig tættere til kroppen og konstruktionen af silken medvirker, at fyldet ikke klumper sammen. Vores silkepude er fyldt med silke og hulfiber – Hvilket giver dig en optimal ergonomisk støtte under søvn. Yderligere har silke har utroligt gode temperaturregulerende egenskaber. Silke holder på varmen når der er koldt, og virker afkølende når det er varmt, således at kroppens temperatur holdes på et jævnt niveu. På den måde opnår du en mere jævn og behagelig søvn.

Vores silkedyner kan benyttes af alle, som alternativ til klassiske dundyner –  og vores sortiment består både af varme helårsdyner og lette, luftige sommerdyner.

Silkepuden er også fra Night & Day. Overskudsvarmen kan forsvinde fra puden, hvilket betyder, at fugtigheden er lavere i silkepuder end i mange andre puder, og derfor trives husstøvmider ikke så nemt.

Allergivenligt og hygiejnisk sovemiljø

Silke er et 100% naturprodukt og ligeledes naturligt anti-bakteriel. Dette betyder at eksempelvis husstøvmider ikke trives i vores produkter. Derfor er vores produkter yderst velegnede til personer med allergi, og de anbefales til allergikere som ønsker at forbedre deres søvnkvalitet.

I stedet for at vaske silkedynen anbefaler vi, at dynen hænges udendørs, luftes godt igennem og eventuelt rystes.
Puden tåler vask ved 30 grader og skal tørretumbles ved lav varme indtil den er helt tør.