Naturfyldsdyner

Vi har igennem mere end 30 år produceret dyner i forskellige størrelser og kvaliteter. I sortimentet finder du naturfyldsdyner med andedun, moskusdun og gåsedun.

En moskusdyne består altid af de fineste dun fra moskusanden, og derfor er disse dyner meget populære. De er lette og de føles dejlig bløde. Moskusdunens egenskaber minder meget om edderduns, som har en god isolerings- og fugtabsorberingsevne. Moskus har altid en bæreevne på 11, så du kan være sikker på en varm, let og luftig højkvalitetsdyne, der kan holde i mange år.

Gåsedun er større og mere luftige end de fleste andre dun, hvilket giver dynen en fantastisk isoleringsevne. Jo højere bæreevne, jo højere er dunenes isoleringsevne.

En andedunsdyne er et rigtig godt valg, hvis du vil have en god og varm dyne med naturfyld til en fornuftig pris. Vores andedunsdyner har en bæreevne på 10, som er en udmærket kvalitet inden for denne type dyner. For at opnå denne bæreevne, er dynerne fyldt med 90% andedun for at sikre en god isoleringsevne. Jo større mængde dun, jo varmere er dynen. Så er du sikret en dejlig, varm søvn natten igennem.

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af dyner – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt din nye dyne, er det er god idé at blive klogere på vedligholdelse af dynen. Nogle dyner skal helst vaskes jævnligt, og andre bør bare luftes og rystes. Generelt for vores dyner er, at de produceres af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt din nye dyne.