Naturfyldsdyner

Vi har igennem mere end 30 år produceret helårsdyner forskellige størrelser og kvaliteter. I denne kategori finder du vores udvalg, der tæller dyner med kassette-inddelt fyld, samt dyner med sinus-inddeling. Generelt for vores helårsdyner er, at de laves med et vår af 100% bomuld, som cambric-væves for optimal komfort og holdbarhed. I sortimentet finder du dyner med dun, eller dunfibre – alt efter hvilket behov du har. Du kan yderligere finde informationer omkring dynernes størrelser, når du trykker på de understående produkter.

Rig på erfaring

Vi har gennem mere end 30 år produceret et bredt sortiment af dyner – og vi arbejder hver dag på at gøre din oplevelse med vores produkter endnu bedre. Når du køber et af vores produkter, er du sikker på at produktet er lavet i overensstemmelse med internationale standarder. Alle vores produkter er Oeko-Tex mærkede, og indeholder derfor ikke skadelige stoffer eller kemikalier, jævnføre gældende internationale standarder.

 

Vedligeholdelse

Når du har valgt din nye dyne, er det er god idé at blive klogere på vedligholdelse af dynen. Nogle dyner skal helst vaskes jævnligt, og andre bør bare luftes og rystes. Generelt for vores dyner er, at de produceres af gode råvarer, og kan derfor bruges i lang tid, hvis de behandles korrekt. Vi anbefaler derfor at du tager et kig på vores Vedligeholdelsesguide når du har valgt din nye dyne.