Forside 9 Dyner 9 Kapokdyner

Kapokdyner

Fra naturens side har kapok fantastiske fordele, der giver en rigtig god og komfortabel nattesøvn. Kapok føles silkeblødt, hvorfor det også kaldes for silkebomuld. På grund af dens unikke fiberstruktur har kapok fremragende varmeregulerende, fugtafvisende og antibakterielle egenskaber.

Kapokdyner – det mest bæredygtige valg

Isolerende  |  Åndbar  |  Temperaturregulerende  |  Allergivenlig  |  Antibakteriel  |  Vegansk

EN SILKEBLØD OVERFLADE
Fra naturens side har kapok fantastiske fordele, der giver en rigtig god og komfortabel nattesøvn. Kapok føles silkeblødt, hvorfor det også kaldes for silkebomuld. På grund af dens unikke fiberstruktur har kapok fremragende varmeregulerende, fugtafvisende og antibakterielle egenskaber.

Kapok er naturfibre af frøhår fra vilde kapoktræer, som vokser i de tropiske regnskove. Kapoktræet producerer flere hundrede frøkapsler og det er i disse kapsler at kapokfibrene findes. Træerne fældes ikke ved høstning af kapslerne, og derfor kan fibrene høstes år efter år. Der bruges ingen fibre fra dyr ved fremstilling af produkter med kapok. Derfor er disse også 100% veganske.

FANTASTISK EVNE TIL AT ISOLERE
Kapok er hule fibre, som består af 80% luft, og dermed også verdens letteste naturfibre. Det er det høje indhold af luft i fiberkernen, der gør kapok utrolig isolerende samt temperaturregulerende og åndbar. Kapokfibre har et tyndt lag voks om sine små hulrum, som gør fibrene vandafvisende.

Kapok kan især anbefales til allergikere, da det indeholder et naturligt bitterstof, der gør at kapokfiberen er resistent overfor husstøvmider, skimmelsvamp og skadedyr. Derfor er det et godt valg til bl.a. camping, sommerhuse osv. Et produkt med kapok er antibakteriel og allergivenlig, og bidrager til et sundt sovemiljø.