Forside 9 Dyner

Dyner

 

En god dyne er vigtig for god søvn – og god søvn er vigtigt for dit helbred og din sundhed. 
Valget af din nye dyne er derfor enormt betydningsfuldt, og meget personligt. Har du det varmt om natten? Hvordan er temperaturen i dit soveværelse? Det er spørgsmål du bør tage stilling til, når du vælger dyne.

Dundyner

Fiberdyner

Silkedyner

Ulddyner

Tyngdedyner

Kapokdyner

Natur- eller fiberfyld?

Dyner fås med naturfyld og fiberfyld. Naturfyld dækker både over dun og fjer, men også uld, silke, bomuld, kapok mv. Naturfyld er især kendetegnet for sine gode isolerende og temperaturregulerende egenskaber. Fiberdyner (eller syntetiske dyner) er et godt alternativ til dyner med naturfyld. Den klare fordel ved fiberdyner er, at de ikke optager fugt og er lette at vaske. 

Vi har dyner, som kan anvendes året rundt og dyner, der kun egner sig til sommerhalvåret, da disse er mere lette, mens man om vinteren foretrækker en mere varmere dyne. 

Læs hele dyneguiden her

Sov godt med en ansvarlig produceret dyne

Hos ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S arbejder vi kun med leverandører, der lever op til internationale standarder. Dette gør vi bl. a. gennem BSCI, som er
et fælles regelsæt/Code of Conduct, der skal sikre, at produkterne er fremstillet under ordentlige arbejdsforhold og i overensstemmelse med sociale og miljømæssige standarder.

Vores produkter med dun og fjer opfylder kravene til Downpass certificeringen, der sikrer dyrevelfærd og sporbarhed. Dunene er fremskaffet på etisk forsvarlig vis og kommer udelukkende i forbindelse med slagtning og ikke fra plukning fra levende fugle.

Alle vores dyner er også certificeret efter Oeko Tex Standard 100. Det er verdens førende mærkning indenfor tekstiler, der stiller en række sundhedskrav til produktionen. Certifikatet er derfor din garanti, at tekstilerne er fri for skadelige stoffer.


Dansk design

Høj kvalitet, godt håndværk og funktionelt design har været nøgleordene for vores tekstilprodukter siden 1987.

Med tanke på, at alle skal sove godt og sundt, designer vi produkter med fokus på komfort, holdbarhed og innovation. Vores dyner er udviklet til det nordiske klima. Om den skal varme dig om vinteren eller køle om sommeren, så har vi et bredt udvalg af dyner til den gode nattesøvn året rundt, der appellerer til de flestes sovevaner. I vores øjne handler det om at lave sengetekstiler i stil og materialer, der kan holde længe og som er produceret med omtanke for mennesket og miljøet.