Forside 9 Brands 9 ARCTIC

ARCTIC har siden 1987 designet og udviklet kvalitetsdyner og -puder. Inspireret af det arktiske klima med tanke på, at alle skal sove sundt, komfortabelt og behageligt, er vores fokus på at designe produkter, hvor komfort, kvalitet og funktionalitet er i højsædet.
Vi videreudvikler løbende vores produkter og i dag har vi et sortiment af kvalitetsprodukter til hjemmet i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Moskusdyne ICELAND fra ARCTIC
Sengesæt Nanna fra Night & Day

Sov godt

Alle mennesker har forskellige vaner – også når det gælder deres nattesøvn. Nogle har det varmt, andre har det koldt. Nogle foretrækker en dundyne, andre foretrækker en fiberdyne.

Hos ARCTIC er missionen, at alle skal sove godt – hver nat. Uanset dine søvnvaner, så kan ARCTIC tilbyde et sortiment af soveværelsesprodukter med det formål at give dig en komfortabel og behagelig nattesøvn.

 Boligtekstilerne er præget af det arktiske klima, som er kendetegnet ved kolde vintre og lune somre. Hovedsageligt navngivet efter de nordiske byer som THULE, LAPLAND, SVALBARD og HAMMERFEST, har vores produkter samme reference til denne enestående natur.

Her er det især vigtigt med den rette isolering, så man kan få den mest ideelle og optimale søvnoplevelse. Dette passer meget fint med det, der definerer ARCTIC – funktionalitet, kvalitet og komfort. Vi har det allerbedste fra naturens side – tekstiler med naturprodukter som bomuld, dun og uld. Derudover har vi også tekstiler med fiber, der har mange gode egenskaber og ligheder til naturprodukterne.

Mikrofiberplaid Solo - ARCTIC
Dunsokker fra ARCTIC

Nordisk hygge

Hygge er en varm følelse og en stemning, hvor vi har det rart.

Hos ARCTIC finder du tekstiler, der understreger hyggen – varme plaider og bløde dunsokker, der inspirerer til en dag med afslapning og velvære. Det er essensen af den nordiske hygge. Udover at ARCTIC´s produkter holder dig varme, så gør de hjemmet også mere indbydende og imødekommende.

I sortimentet finder du også et udvalg af produkter til udelivet, så du kan skabe de hyggelige øjeblikke både inde og ude.

Produkter fra ARCTIC:

Fiberdyne NIGHT fra ARCTIC

Dyner

Fiberpude Hammerfest fra ARCTIC

Puder

Mikrofiberplaid Solo - ARCTIC

Plaider og tæpper

Skummadras Night & Day

Rullemadrasser

Dunsokker fra ARCTIC

Dunsokker

Boligtekstiler til baby/junior - Night & Day

Baby/junior