Forside 9 Brands

Brands

Økologisk sengesæt Mathilde fra Nordisk Tekstil
Nordisk Tekstil

Nordisk Tekstil har rødder helt tilbage til 1874 og bygger således på en lang tradition med produktion af tekstilvarer. Brandet er forblevet tro mod sine nordiske designtraditioner, alt imens vi tilfører et mere moderne udtryk, der passer til nutidens trends og tendenser. Nordisk enkelthed og minimalisme er stadig kernen af Nordisk Tekstil.  

Boligtekstiler fra Nordisk Tekstil

Boligtekstiler fra Night & Day
Nordisk Tekstil

Night & Day er et trendy, nordisk brand, der designer og udvikler boligtekstiler i stilfuld design og høj kvalitet. Hos Night & Day har vi produceret tekstilvarer siden 1970’erne. Med udgangspunkt i gode kvaliteter og nytænkende designs, har vi i dag skabt en række produkter til soveværelset, der er med til at skabe den gode søvn.

Boligtekstiler fra Night & Day

Moskusdyne ICELAND fra ARCTIC
Nordisk Tekstil

ARCTIC har siden 1987 designet og udviklet kvalitetsdyner og -puder. Inspireret af den arktiske klima med tanke på, at alle skal sove sundt, komfortabelt og behageligt, er vores fokus på at designe produkter, hvor komfort, kvalitet og funktionalitet er i højsædet. Vi videreudvikler løbende vores produkter og i dag har vi et sortiment af kvalitetsprodukter til hjemmet i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Boligtekstiler fra Arctic