Vi fremviser efterårets store nyheder fra vores kendte brands: ARCTIC, Night & Day og Nordisk Tekstil

I august kan du finde os på Formland fra den 19.-22. august, hvor vi viser kommende nyheder for efterår/vinter sæsonen.

Du finder os i H6180

Vi glæder os til at fremvise en masse skønne nyheder til sengen:

 • En ulddyne er et godt valg året rundt. Uld har fantastiske evner til at regulere varmen og absorbere fugten fra kroppen, så temperaturen under dynen altid føles behagelig. Det er fremragende egenskaber i et sundt sovemiljø. ARCTIC’s nye vinter ulddyne LAPLAND er fyldt med 100% ren ny uld og syet ind i et tætvævet og blød bomuldsvår. Matchende 3-kammer pude, hvor yderkamrene er fyldt med uld og midt kammeret er fyldt med hulfiber.
 • Sengetøjskollektion fra Night & Day og Nordisk Tekstil byder på nyheder inspireret af naturen, i varme efterårsvenlige farver. Som noget nyt kan vi præsentere en ny lækker kvalitet – HARVEST sengesæt, som er 100% garnfarvet bomuld i farven cappuccino.
 • De kendte klassiske sengesæt OPAL og RAIE fra Night & Day kommer i nye tidsløse farver, der passer til nutidens trends og tendenser. De neutrale og lyse farver som hvid og sand komplementeres af de mere dybe og rolige nuancer som brun og midnatsblå.
 • Night & Day introducerer en ny serie af skummadrasser: 
  – CORVUS madras med koldskum
  – Kombi TAURUS madras med skum og memory foam
  – Lux madras HERCULES kombineret med koldskum og memory foam
 • Udforsk vores uldplaid-sortiment i over 30 forskellige designs og farver – både ensfarvet og mønstret.

  Alle vores uldplaider er fremstillet af 100% ny uld og er Woolmark certificeret. 

Ses vi? Ring på 64 41 41 52 hvis du gerne vil booke et møde på messen.

Brug koden ARCTIC2021 og spar 75% på din billet