Byd foråret indenfor og nyd de naturnære fornemmelser i soveværelset med den nye SS21 kollektion fra Night & Day og Nordisk Tekstil

En SS21 kollektion designet i farver og mønstre, inspireret af skønheden i den nordiske natur. Efter den lange og mørke vinter, ser vi frem til lysere dagstimer. Tankerne ledes hen på lune solskinsdage, havets brusende bølger og smukke frodige landskaber. Kollektionen forener de nordiske traditioner med et moderne og kunstnerisk udtryk, med udgangspunkt i det simple, minimalistiske skandinaviske look.

Det nordisk inspirerede look lægger også vægt på lyse, jordnære farver, der skaber glæde og gør soveværelset forfriskende og livlig. Et godt soverum er et rum, der signalerer velvære, ro og hygge. Her byder kollektionen velkommen til lysere tider og inviterer naturen med indenfor i lette nuancer og skønne detaljer.

Sengetøj med omtanke
Godt sengetøj betyder også en god nattesøvn. Hos ARCTIC defineres godt sengetøj når det er fremstillet i holdbare kvalitetsmaterialer, der både er gode for mennesket og miljøet. Derfor er sengetøjet også certificeret med MADE IN GREEN by OEKO-TEX, som giver en sikkerhed for, at produktet er fri for skadelige stoffer. Derudover stilles krav til miljø- og arbejdsforhold i produktionen. Mærket sættes på produkter, der er OEKO-TEX Standard 100 og SteP by OEKO-TEX certificerede.

Se alle forårsnyheder her.