Vores AW19 kollektion inspirerer til at invitere farver og mønstre indenfor dit soveværelse. De varme og dybe farver får et modspil af moderne og trendy mønstre, som er inspireret af tidens tendenser og den skandinaviske stil.

 

Plads til inspiration

Det er det nordiske udtryk og enkelthed, der har fokus i kollektionen, men der skal også være plads til leg og at eksperimentere. Så slip kreativiteten løs og du kan få et fantastisk resultat. 

Alle vores kollektioner har en serie af trend sengesæt, som vi elsker at mikse og matche på kryds og tværs.

Skab stemning

Giv soveværelset et pift med et sengetæppe eller en plaid.

Sengetæppet er fremstillet i fløjl og er meget blødt. Den fås i fire klassiske farver – sand, rosa grå og blå, som kan kombineres med enhver stil.

Her passer den meget fint med det mønstrede Waterlilly sengesæt, hvor blomsterne er tegnet med en kontur i terracotta. Sammen med uldplaiden, også i terracotta, fuldender den looket.

Find vores sengetæpper og uldplaider.

Sov godt og sov længe

Hjælp din søvn godt på vej ved at vælge det rigtige sengetøj. Sengesættene er vævet i satin, som giver et meget flot og glansfuldt look på grund af den tætte vævning.

De blå og lilla nuancer er fine at have i soveværelset, da de giver en følelse af ro og balance, som virker afslappende for os.

Et lækkert sæt med smukke detaljer til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet. Du kan her finde det mønstrede Waterlilly aqua sengesæt og Juvel aqua sengesæt.

Hold varmen inde

Hvis du er til dyner i naturfyld, så er denne moskusdyne fra Night & Day i topklassen.

En rigtig lækker helårsdyne fremstillet af 95% moskusdun og bæreevne på 12, hvilket giver dig en behagelig og varm nattesøvn.

Konstrueret efter Sinus proncippet med optimal varmefordeling og ingen kuldebroer, så den føles blød og smyger sig om kroppen.

Mere om moskusdynen med tilhørende moskusdunspude.