Soveværelset er vores base, hvor vi lader op til dagen efter. Sover du godt, vil du vågne op som den bedste version af dig selv og med mere overskud. Din søvn afhænger af mange ting, hvor bl.a. indretning og valg af farve kan være af stor betydning.

I år fejrer Nordisk Tekstil 145 års jubilæum, og i den forbindelse har vi dykket nede i arkivet og hentet nogle af de oprindelige designs, som vi har valgt at tage med i vores AW19. Det blev til denne blomstrede Elvira Madigan sengesæt i 2 farver – blå og rosa – samt Colour Combi i 3 farver – blå, mocca og terracotta. Ligeledes er dynen og puden udkommet i en jubilæumsversion.

 

Lad farver og mønstre flytte ind

Indret enkelt med dybe klare farver, så de grafiske mønstre kan komme til udtryk.

Når du skal vælge farver i dit soveværelse, er det vigtigt at du vælger en som giver dig ro og føles behagelig. Her kan det være en god ide med at vælge én grundlæggende farve og tilføje tekstiler i forskellige farvevarianter. De blå nuancer er meget populære, fordi det skaber et elegant rum, der emmer af ro og afslapning.

Så hvis du vil forkæle dig selv med en eventyrlig seng, så kig efter de blå favoritter herunder.

Blå højdepunkter

Ind med blomster

Elvira Madigan sengesæt, fremstillet i 100%  bomuld og er satin-vævet, der gør det behageligt og rart at sove i.

Et blåt twist

Kombinér dit mønstrede sengesæt med denne enkle og ensfarvede Combi Colour sæt i en dyb blå farve. Fremstillet af 100%  bomuld i satin-vævning.

Sæt stemningen

Ønsker du en følelse af lidt luksus i dit soveværelse, så vælg dette sengetæppe fremstillet i fløjl, der gør den ekstra lækker og blød.

Sov godt!

Siden 1874 har Nordisk Tekstil sørget for din nattesøvn. Her er vist en naturfyldsdyne– og pude fremstillet af moskusdun.