Trives du i et job fyldt med tætte relationer, og har du sans for at trendspotte morgendagens boligtekstiler? Motiveres du af forhandlingsarbejde på både salgs- og indkøbssiden? Så har du nu en unik mulighed for at fastsætte den forretningsudviklende agenda, der får ARCTIC til at vækste yderligere…

 

Giv forbrugeren den bedste søvn

ARCTIC har siden 1987 dyrket sin niche og tilbyder i dag et bredt udvalg af produkter til soveværelset. Sortimentet består af anerkendte kollektioner og brands såsom Night & Day og Nordisk Tekstil. Med dine kommercielle evner bliver du en del af strategien, der skal videreudvikle og skabe den fremadrettede vækst.

Som kommerciel direktør består dine primære ansvarsområder af følgende:

  • Overordnet kommerciel ansvarlig for alle aktiviteter, inklusiv det fulde P/L ansvar
  • Overordnet ledelse af salg, marketing og design – i alt 5 personer
  • Opsøgende salg og udvikling af nuværende kunder
  • Leverandørkontakt samt leverandørforhandlinger
  • Skabe fortsat vækst og forretningsudvikling

Virksomhedens domicil i Middelfart bliver din base, hvor du fra dag ét får en strategisk nøglerolle. Du kommer til at arbejde tæt sammen med den øvrige ledelse med direkte reference til CEO, Gitte Andreasen. Årligt skal du forvente 70 rejsedage i forbindelse med kunde- og leverandørbesøg i Europa og Østen.

 

ARCTIC er klar til at reagere på dine kommercielle actions

Din kommercielle agenda er udviklingsorienteret og engagerende, hvilket er vigtigt, da du skal fastsætte strategien. Du skal være vækstskabende og udvikle forretningens to afsætningsben – henholdsvis et grossist- og agentled. Du er vant til at forhandle på både salgs- og indkøbssiden, og i kombination med din forståelse for det gode købmandskab er du i stand til at lukke aftalerne i alle parters interesser.

Du har erfaring med international handel og gerne tekstiler. Du er jordnær og prioriterer hands-on i hverdagen, når du leder dit team og sparrer med dem i forhold til kunder, produkter og priser. Din knowhow omkring produktudvikling og produktion af tekstiler er så stor, at du taler sproget gennem hele virksomhedens værdikæde – også på de operationelle opgaver. Det gør dig til en rollemodel, som hele organisationen spejler sig i. Du trives med at blive og være involveret, så du kan spotte, hvilke kommercielle indsatser du skal igangsætte.

Jobmuligheden er for dig, der sidder i en tilsvarende stilling eller for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere. Vigtigst er, at du har beskæftiget dig med kommerciel forretningsudvikling hos en international orienteret virksomhed, hvor du har bevist dine evner som leder. Kommunikativt mestrer du dansk og engelsk, ligesom du har en stor kulturforståelse for særligt de asiatiske lande.

 

Rollebevidst tekstilproducent

ARCTIC er en selvstændig, familieejet virksomhed, der gennem fremdrift og innovation vil være den bedste leverandør i Skandinavien inden for salg og udvikling af boligtekstiler. Virksomhedens byggesten er tillid og samarbejde, hvilket betyder, at virksomheden har meget tætte relationer til leverandører og kunder.

Alle virksomhedens aktiviteter tager udgangspunkt i ansvarlighed overfor miljø, mennesker og natur. Derfor har virksomheden anerkendte certificeringer såsom ÖKO-TEX, BSCI, DOWNPASS og Woolmark.

Som kommerciel direktør bliver du en del af en virksomhed, der er meget åben overfor nye idéer og forretningsmuligheder. Det gør, at du og resten af virksomheden hurtigt kan igangsætte nye tiltag.

 

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte HumanTrust: https://humantrust.dk/c/jobs/kommerciel-direktor